C/Numància 70, 1-2ª, Barcelona

93 419 69 59- 629 588 870

sid@centredeioga.com

 

visita la nostra nova web clicant aquí

Ioga,, guia d'autoconexement   |  Registro  
Ioga, guia d'autoconeixement. Una nova perspectiva

En aquest llibre s'ens dóna una visió del ioga que s'allunya de la més difosa a Occident, sobretot durant aquests darrers anys de gran eclosió de múltiples variants i modalitats, per a presentar-lo com una eina realment potent i eficaç d'autoconeixement i desenvolupament personal.

Pot semblar una visió nova, però s'emmarca en una tradició mil·lenària que constitueix la base de tot un procés en el qual la persona integra allò corporal amb el mental i l'espiritual.

Tanmateix, la lectura d'aquest llibre no requereix d'una pràctica prèvia, el seu objectiu és presentar-se com un instrument d'autoconeixement a través del qual el lector, practicant o no, pugui trobar elements que el portin a una major consciència de la seva realitat interna i externa.

Per a tal finalitat, és imprescindible l'observació pràctica del que la vida quotidiana ens ofereix per tal de poder modificar tot el que ens impedeix una existència més plena. Tenim al nostre abast múltiples tècniques de creixement personal, algunes d'una gran eficàcia.

El ioga n'és un referent, tant per la seva antiguitat com per la manera com ha sabut integrar les tres grans potencialitats de la persona de pensar, sentir i actuar.

Enllaç a l'editorial